09.03.2017  |  VVS  |  Branchen

Indspark: En nemmere og mere sikker overdragelse af virksomheden

Går du med overvejelser om at sælge din virksomhed?

Så har du med garanti et håb om, at overdrage virksomheden på en nem og overskuelig måde, hvor begge parter bliver glade. Det stemmer dog sjældent overens med virkeligheden, hvilke kan skyldes at virksomhedens værdi ligger i ringbind og at overblikket over virksomheden ligger i mesters hoved.

Flere tusinde familieejede håndværksvirksomheder står overfor et generationsskifte i de kommende år.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Når du står overfor et generationsskifte eller et kommende salg af din virksomhed, er det vigtigt at du tænker på virksomhedens strategiske udvikling, og gør dig nogle overvejelser omkring den optimale løsning. Ønsker du at overdrage ejerskabet i etaper således at du og køberen deler ejerskabet et stykke tid? Eller ønsker du at sælge virksomheden, og dermed overdrage den 100% til den nye ejer? Uanset hvilke løsning du vælger, så er det vigtigt at være klædt godt på og være på forkant med ejerskifteprocessen. Er du overhovedet klar til at sælge dit livsværk?

Det er her hvor Minuba kommer ind i billedet.

Driftsværktøjer som Minuba hjælper dig nemlig med, at give dig et overblik over hele virksomhedens drift – et overblik som kan blive aktuelt og meget nyttigt i salg/generationsskifte af din virksomhed.  

Lad os tage et eksempel

Vi kender alle virksomheder hvor mester flirter med tanken om at gå på pension, og nu gerne vil overdrage biksen til sønnike eller den fremmeste medarbejder. Det er bare ikke altid lige nemt. Sønnike skal ned i banken og låne penge til købet, og mester skal sørge for at alle dokumenter, fakturaer osv. bliver overdraget på en nem og sikker måde - Det er her Minuba kommer ind i billedet. Med Minuba overdrager du nemlig ikke kun alle fakturaer, ordre osv. nemt og sikkert, men du overdrager også overblikket! Et overblik bestående af kvalitetssikring, økonomi og ledelse.

Mere fra Casper

Casper Hassø Nielsen

CEO

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere