25.09.2019  |  VVS  |  Sanitet

En udflugt til paradis

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Aqua Symphony får du et brusebad der giver dig en skræddersyet bruseoplevelse og en sand brusenydelse. Her kan du både se frem til forfriskning, afslapning og alt i alt et perfekt brusemoment.

Forestil dig at begynde hver morgen med en tur til paradis. At begynde hver morgen med et forfriskende brusebad, der som sendt fra himlen, opfrisker dig med en 5-stjernet luksus samt en spaopholdslignende afslapning der på en manér der minder om et vandfald, giver dig energi til dagen.Eller forestil dig et sådant brusebad at slutte dagen af på. At vaske dagens hektiske arbejde af og gå aftenens udvalgte film eller hyggelige brætspilsstunder i møde, efter et fantastisk bruse- eller  dampbad. Med AquaSymphony kan du tage en udflugt til paradis, hver dag.

Aqua Symphony byder på en unik bruseoplevelse og er designet efter at give ultimativ komfort og velvære. Brusesystemet byder dig velkommen i en anden verden, en verden af vandnydelse beliggende i en wellness-zone, lige i dit hjem.

Med AquaSymphony kan man indrette badeværelset til at give en multisensorisk oplevelse med vand og lys der er orkestreret helt efter dine ønsker. Ligesom en fantastisk koncert. Med AquaSymphony fås en luksuriøs spaoplevelse samt spirituel velvære.


Denne skræddersyede bruseoplevelse tilbyder sand nydelse og luksus, lige midt i hjemmet.

Med den skræddersyede indbygningsløsning til spaoplevelsen, AquaSymphony, får du et brusebad med en loftmonteret hovedbruser der byder på 6 forskellige strålemønstre.

Derudover kan strålemønstrene også afgive lys i forskellige farver, som der kan skiftes mellem via Bluetooth. AquaSymphony-løsningen kan også fås med håndbruser og der kan tilkøbes Bluetooth-styrede højtalere samt en dampmaskine, så der også er mulighed for at gøre et dampbad til en del af oplevelsen.


GROHE AquaSymphony er inspireret af nogle af de mest afslappende og imponerende steder på jorden, bl.a. Operahuset i Sydney, nordlyset i det nordlige Norge og det mægtige Skógafoss vandfald på Island.

Vil du læse mere om den imponerende spaoplevelse der fås med AquaSymphony-løsningen, så læs med her eller i den vedlagte brochure

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere