15.05.2008

En udfordring fra Lauritz Knudsen

I modsætning til for to år siden udstiller Lauritz Knudsen uden Schneider Electric. Et af trækplastrene bliver muligheden for at konkurrere med et par af de guldvindende håndboldherrer – ikke i håndbold, men i elinstallation.

For Lauritz Knudsen er El & Teknik en gammel tradition og en uundværlig lejlighed til at møde kunderne. Når Lauritz Knudsen i år udstiller uden Schneider Electric, skyldes det ifølge salgschef Kenn Hansen, at elinstallatørerne er Lauritz Knudsens kernekunder, mens Schneider Electric også henvender sig direkte til industrikunder og derfor deltog på HI Industri i Herning.

”El & Teknik i maj er Danmarks største rene elmesse, og det er her, vi har de bedste muligheder for at møde rigtig mange af vores kunder. Vi kan ikke overkomme at besøge alle 2000 elinstallatører i løbet af året, derfor har vi også lagt det stort an med en stand på 180 kvadratmeter markeret med et højt hvidt tårn,” siger han.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi bruger en særskilt del af standen til at præsentere både vores produktskole og vores produkter.” Trådløse installationer og IHC vil naturligvis være en vigtig del, men Lauritz Knudsen har også nyheder med i pakken. Ifølge Kenn Hansen er der dog ikke rigtig noget hovedtema, alle produktområder er med, og LK kan bidrage med gode råd på forskellige områder, så det er i høj grad op til de enkelte elinstallatører og elektrikere, hvad de vil have ud af besøget på standen.

Grib chancen for at konkurrere med gulddrengene
Den store event bliver, at nogle af håndboldlandsholdets spillere stiller op til en konkurrence med de besøgende.
”Nogle af dem har en baggrund inden for elinstallation, så de er ikke amatører. Indtil videre kender vi kun to navne, nemlig Lars Møller Madsen og Per Leegaard, men der kommer nok et par stykker mere. Elfolkene får mulighed for at konkurrere med spillerne om, hvem der hurtigst kan programmere et IHC-system,” siger han.

Han understreger, at der også er lagt vægt på den sociale del. ”Vi har selvfølgelig vores softice-maskine med, ligesom vi plejer,” slutter han.

Mere fra Kristina

Kristina Øby Pedersen

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere