25.06.2018  |  VVS  |  Sanitet

En verden fuld af overflader – gør dem personlige

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores traditionelle linjeafløb fik sidste år tilføjet fem nye, elegante overflader, som bringer personlighed og sammenhæng ind på badeværelset. Overfladerne matcher tidens tendenser og fuldender den moderne badeværelsesstil.

Det hvide, sterile badeværelse er passé. Til gengæld er det varme, personlige rum yderst moderne. Og det giver gode muligheder for at indrette med masser af personlighed. En af måderne, det kan gøres på, er ved at matche farver og materialer.

- Badeværelset er i høj grad blevet et rum, hvor vi udtrykker vores personlighed. Vi oplever et stigende ønske om, at skabe sammenhæng i valget af materialer. Det gælder alt lige fra de mindre accessories til større badeværelsesmøbler, armaturer og afløb. Derfor lancerede vi sidste år fem nye overflader til vores linjeafløb, som er med til at fuldende stilen, fortæller marketingchef i Unidrain Birgitte Arendsdorf Olsen.

Læs også: Unidrian føjer kvadratisk nyhed til sortimentet

Serien går under navnet HighLine Colour og fås i overfladerne messing, kobber, sort, håndpoleret rustfrit stål og børstet rustfrit stål. Farver og overflader, der matcher tidens tendenser og signalerer luksus og overskud.

HighLine Colour er udført i børstet rustfrit stål og er derefter PVD-behandlet med farverne messing, kobber og sort for optimalt vedligehold og holdbarhed.

- De fem overflader skaber en rød tråd til vores minimalistiske designstil. Samtidig harmonerer overfladerne med tidens tendenser, hvor bl.a. kobber og messing er i høj kurs. Det er overflader, som har været populære de seneste år, og alt tyder på, at trenden fortsætter. HighLine Colour har fået en rigtig fin modtagelse, hvilket vi naturligvis er meget stolte af, slutter Birgitte Arendsdorf Olsen.

Mere fra Unidrain A/S

Unidrain A/S

www.unidrain.dk

I 2003 udviklede arkitekt Claus Dyre et lineært gulvafløb til placering mod væggen, hvilket blev starten på Unidrain. Siden er der kommet adskillige produkter til, som alle har samme fokus på både funktion og design. Unidrains unikke gulvafløbssystem er på få år blevet byggebranchens foretrukne. Der findes i dag Unidrain installation…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere