07.07.2016  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Endnu enklere installation af Uponor Smatrix

Indhold fra partner Hvad er dette?

Uponor har udviklet en App til hjælp for installatører i forbindelse med installation af Uponor Smatrix gulvvarme kontrolsystemet.

App’en viser på en meget enkel måde hvorledes man f.eks. kan installere eller afinstallere termostater på systemet. Eller hvordan man får betjeningsenheden installeret på systemet.

Der kan vælges mellem de forskellige systemer, både det trådløse og det ledningsførte system. Og der kan naturligvis vælges mellem den forskellige enkelt-komponenter.

Gå ind på Uponors hjemmeside og hent App’en – den er ganske gratis.

Tags: Uponor

Mere fra Uponor

Uponor

www.uponor.dk

Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger til bolig- og erhvervsbyggeri i Europa og Nordamerika. I 2014 beskæftigede Uponor-koncernen omkring 3800 personer i 30 lande og havde en årlig omsætning på over 1.000.000.000 €. Uponor Corporation er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere