03.12.2009

Energi i luften med det nye PARAGON-komfortmodul

Swegon præsenterer PARAGON, en ny serie af komfortmoduler beregnet til køling, opvarmning og ventilation af hoteller, hospitaler og kontorer.

Den svenske producent PARAGON, en af markedslederne på området for indendørs klimakontrol, lancerer det nye komfortmodul PARAGON, som er en selvstændig enhed, hvori den recirkulerende rumluft behandles og blandes med tilluften inde i enhedens kabinet. PARAGON er udviklet med henblik på at skabe et indeklima af optimal kvalitet på hotelværelser, hospitaler og kontorer. Modulet drives af et centralt luftbehandlingsaggregat og kræver ingen ventilator, filtre eller aftapningssystem. Det tørre system kræver minimal vedligeholdelse og sikrer et behageligt indeklima uden træk og med lave støjniveauer og lavt energiforbrug. Primærluften tilføres via kanaltilslutningen i enhedens bagkant, og dette opbygger positivt tryk inde i enheden. Det positive tryk fordeler primærluften med relativt høj hastighed, hvilket skaber induktion af rumluften. I PARAGON-versionen til hoteller og hospitalsafdelinger suges recirkulationsluften op gennem spiralen, hvor den køles, varmes eller passerer igennem ubehandlet, før den blandes med primærluften og udledes i rummet. I PARAGON-versionen til kontorer suges recirkulationsluften ind i enheden via det samme gitter, der benyttes til at distribuere luften ud i rummet. Takket være denne dobbeltfunktion, kræves der kun ét gitter.
PARAGON er et af de nye energieffektive produkter, som Swegon lancerer under deres ’Energy is in the Air’-kampagne, som startede i oktober 2009 og omfatter introduktionen af en række nye produkter, der leverer høj kvalitet og energieffektivt indeklima.
-JR

Mere fra Justine

Justine Aagaard Rodian

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere