11.04.2023  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Indspark: Energi-rigtigt og effektivt

Syntese A/S a Ferring Company producerer aktive farmaceutiske ingredienser med et stort fokus på at opnå den højst mulige kvalitet i produktion, produkter og service.

I forbindelse med prøveudtagning af indkøbte råvarer opstår støv og lugt, som skal fjernes for at sikre medarbejdernes sundhed. Pga.  varierede placering af prøveudtagningshul er der behov for fleksibel udsugning, som samtidig sikrer filtrering for støv og effektivitet mht. strømforbrug.

I samarbejde med Kemp & Lauritzen og Geovent blev Geovent slædekanal type 35 valgt i selve påfyldningshallen, og på slædekanalerne sidder en vogn med påmonteret Geovent Compact Arm.

Slædekanalerne og de fleksible Compact arme gør, at der kan suges fra et meget stort område i hallen og dermed fungerer løsningen i alle tænkelige påfyldningssituationer.

I Compact armens tragt er monteret et støvfilter, som sikrer et rent rørsystem og samtidig med at der ikke sendes støv ud til det omgivende miljø.

Til at skabe det ønskede undertryk i udsugningssystemet er der valgt en støjsvag Geovent MEF-315 ventilator. Den styres af Geovents MultiBox IV og Geodrive frekvensomformer, som i fællesskab sikrer, at ventilatorens udsugning er afstemt præcist efter behovet, og dermed minimeres både støj, energiforbrug og CO2 udslip i løsningen.

Et godt og tæt samarbejde imellem, Syntese A/S a Ferring Company, Kemp & Lauritzen og Geovent har sikret, at den rigtige løsning er valg samt at projektet er gennemført med succes.

Mere fra Lise

Lise Cramer

  • Geovent
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere