11.06.2019

Energieffektive ventilatorer 2Go

Indhold fra partner Hvad er dette?

I vores fortsatte bestræbelser efter at tilbyde nye og hurtigere værktøjer, har NOVENCO Building & Industry udviklet den spritnye Quick Selector til nem beregning og udvælgelse af ZerAx® aksialventilatorer.

Til at begynde med indeholder Quick tæt på 900 standardiserede og innovative løsninger, alle med vores højeffektive ZerAx® aksialventilatorer. Adgangen til Quick er også nem og mulig online på vores hjemmeside www.novenco-building.com via Support > Quick Selector eller med vores nye app Novenco Fan.

App’en er tilgængelig i Apple’s App Store og i Android App Store.
Det tager ganske få klik, at søge efter løsninger og hente komplette specifikationer, vel at mærke uden at skulle registrere sig. Det synes vi er ligetil og energieffektivt, præcis som vores ZerAx® ventilatorer. God fornøjelse.

Bliv klogere her

Mere fra NOVENCO Building & Industry A/S

NOVENCO Building & Industry A/S

www.novenco-building.com

NOVENCO Building & Industry A/S er grundlagt i 1947 og er i dag en solid og fremtrædende del af den tyske SCHAKO koncern. Siden begyndelsen har kerneområdet været udvikling og produktion af energieffektive kvalitetsventilatorer, hvilket med introduktionen af ZerAx ventilatorerne i 2009 nok en gang har understreget virksomhedens førende position på verdensplan.Forretningsområderne spænder bredt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere