22.04.2021  |  VENTILATION  |  Energi

Indspark: Energiforbedringer går aldrig af mode

Energiforbedringer af bygninger bliver tema for fagmagasinet Installatør #4, der har frist den 3. maj og udgivelse ultimo maj.

Vi har talt om det og arbejdet med det i årtier. Energiforbedringer af bygninger. Men det går aldrig af mode, og det er stadig højaktuelt og superrelevant at forbedre energiudnyttelsen i bygninger. Potentialet er enormt. Det kan både give store besparelser for bygningsejerne og mere komfort for beboerne. Og så er det godt for miljøet. Der er en tendens til, at energiforbedringer og -renoveringer står i skyggen af den grønne omstilling med skift til varmepumper og solceller, og det er aldeles ufortjent.

Både forsyningsbranchen, bygningsejere, investorer og det offentlige har en stor interesse i at energirenovere. Mange af de traditionelle beregningsmodeller for tilbagebetalingstiden for energirenovering bygger dog på forkerte præmisser og resulterer i meget lange tilbagebetalingstider. Der er derfor stor interesse for nye beregningsmodeller, som kan beregne mere præcist og nuanceret. Og det giver god mening at regne mere nuanceret på renoveringsgevinsten, hvis Danmark skal reducere klimabelastningen. Omkring 40 procent af Danmarks samlede energiforbrug stammer nemlig fra bygninger. Der er derfor også stor politisk interesse i at få sat gang i flere energirenoveringer. Der er mange tilgange til energirenovering, og vi sætter i magasin #4 fokus på nogle af mulighederne.

Har du som brancheaktør et ønske om at synliggøre jeres ydelser og brand i sammenhæng med temaet om energiforbedringer, er markedsføring i fagmagasinet Installatør og netfællesskabet installator.dk en oplagt platform. Frist er 3. maj. Tag gerne kontakt til mig på pa@horisontgruppen.dk eller M 53731364.

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere