07.05.2019  |  EL  |  El-materiel

Energifordeling gjort enkelt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Printkortstikkene i serien PC&/…-ST-BUS er særligt egnede til gennemsløjfning af høje effektniveauer. De har en IDC-skæretilslutning og er derfor specielt egnede til tilslutning af kommercielle 16 mm2 ledere uden forbehandling.

Printkortstikkene i serien PC&/…-ST-BUS er særligt egnede til gennemsløjfning af høje effektniveauer. 

De har en IDC-skæretilslutning og er derfor specielt egnede til tilslutning af kommercielle 16 mm2 ledere uden forbehandling.

Takket være de fleksible ledere kan brugere indstille individuelle energibussystemer i applikationsspecifikke arrangementer. De 2- og 3-polede stik med 7,62 mm deling er kompatible med PC6 grunddele og egnede til strømme op til 32 A og spænding op til 1000 v. Både stik og grunddele tilbyder også udvidet berøringsbeskyttelse, når de afbrydes i henhold til IEC/UL 61800-5-1.

Læs mere om printkortstik

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere