06.12.2017  |  EL  |  Branchen

Energinet skal have ny direktør

Peder Ø. Andreasen fratræder som direktør for Energinet i starten af 2018. Profilen på hans afløser, der skal findes i løbet af de næste par måneder, er en erfaren leder, der forstår at understøtte selskabets aktiviteter.

Peder Ø. Andreasen træder tilbage fra Energinets direktørpost i løbet af det første halvår af 2018. Det sker i forbindelse med et planlagt generationsskifte, hvor Peder Ø. Andreasen efter 13 år i direktørstolen ønsker at overlade den til nye kræfter.

“Peder Ø. Andreasen er en fremragende direktør for Energinet. Vi har et rigtig godt samarbejde, og jeg er ked af, at vi ikke får længere tid sammen. Men jeg glæder mig over, at vi i fællesskab kan sikre et godt generationsskifte, hvor vi holder fast i alt det gode, der er skabt i Energinet med Peder i spidsen som administrerende direktør”, siger bestyrelsesformand Lars Barfoed.

Læs også: Caverion Danmark bliver en selvstændig division i 2018

Bestyrelsen med Lars Barfoed i spidsen gør sig nu klar til at finde den afgående direktørs afløser:

”Den profil, vi søger som ny administrerende direktør, er en erfaren leder, som forstår at understøtte alle selskabets aktiviteter med basis i den stærke kultur, der er i virksomheden”, siger Lars Barfoed. Han fortsætter:

”Den administrerende direktør skal fastholde en stærk driftsorganisation centreret omkring forsyningssikkerhed, og samtidig bygge videre på Energinets udviklingsorienterede strategi med fokus på at understøtte bæredygtig energi, regionalt og europæisk samarbejde samt digitalisering”.

Stillingen som adm. direktør for Energinet bliver slået op den 10. december og ansøgningsfristen vil være den 22. januar.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere