20.02.2015  |  VVS  |  Energi

Energistyrelsen deltager på VVS’2015

For første gang deltager Energistyrelsen ved VVS-messen. Styrelsen skal holde oplæg om den nye energimærkning, som træder i kraft i 2015.

Energioptimering og energibesparelse bliver omdrejningspunktet til VVS'15. Og temaet har vakt interesse hos Energistyrelsen, der for første gang har meldt sin ankomst til messen. Styrelsen skal holde et oplæg om den nye energimærkning, som træder i kraft senere i år.

Læs også: VVS'15 er fuldt booket

”Vi deltager, fordi vi vil fortælle om den lovgivning, som snart bliver aktuel for mange både leverandører og udførende i branchen. Vi ser i høj grad frem til at få kontakt til folkene i branchen, og vi ønsker at få en dialog med både udstillere og besøgende ansigt til ansigt”, siger Bjarke Hansen fra Energistyrelsen. 

Viden om energioptimering
Ved messen er der også mulighed for at høre andre eksperter på området. Eksempelvis holder Videncenter for energibesparelser i bygninger også et oplæg. Her vil tilhørerne kunne tilegne sig viden om de nyeste trends inden for energioptimering og konkrete værktøjer, som gør det lettere at styrke kompetencerne og sælge den rigtige energiløsning.

”Jeg vil især have fokus på hybridløsninger, som involverer mange typer af installationer og komponenter. Samtidig vil jeg give tilhørerne nogle værktøjer, som sikrer, at man efterlever lovgivningen, siger Kai Borggren fra Videncenter for energibesparelser i bygninger.

VVS’2015 finder sted den 22.-24. april i Odense Congress Center.

Læs også: Årets branchebegivenhed nærmer sig

Energistyrelsens oplæg om energimærkning finder sted på Energiens Torv fredag den 24. april. Oplægget omhandler den nye energimærkning af varmepumper, kedler og vandvarmere, der bliver gældende allerede fra september 2015.

Videncenter for energibesparelser i bygninger holder sit oplæg ”Trends inden for energioptimering” på Energiens Torv den 22. april og den 23. april. 

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere