01.07.2021  |  VVS  |  Varmeanlæg

Enestående ydeevne: Vaillant introducerer en ny og effektiv jordvarmepumpe til større byggeprojekter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye geoTHERM perform jordvarmepumpe fra Vaillant er udstyret med så kraftig en ydeevne, at den kan efterleve behovene for varme i større moderniserings- og byggeprojekter

Salget af varmepumper buldrer derudaf og varmepumpeteknologien er nu en af de vigtigste vækstparametre i branchen. 

I den forbindelse præsenterer Vaillant den nye jordvarmepumpe, geoTHERM perform, som anvender den omgivende energi i jorden til opvarmning. En varmepumpe, der er skabt til og for fremtiden.  

Foruden imponerende energieffektivitet og høj ydeevne, kan geoTHERM perform også levere en stor variation af outputs og det er muligt at installere systemet i kaskade op til 624 kW. Således kan næsten ethvert opvarmnings- og varmtvandsbehov dækkes.  

Udviklet til større anlæg
geoTHERM perform er på baggrund af sin fremragende ydeevne og effektivitet i første omgang tiltænkt større ejendomme og byggeprojekter, såsom lejlighedskomplekser og erhvervsejendomme. 

En ting er i hvert fald sikkert: geoTHERM perform muliggør en effektiv varme- og varmtvandsforsyning til cirka 15.000 m2 boligareal (ved 40W/m2). 

Høj fremløbstemperatur 
Takket være en fremløbstemperatur på op til 65° C vil geoTHERM perform også være velegnet til husstande med radiatorer.  

Så selvom geoTHERM perform især er tiltænkt nye bygninger, fremstår varmepumpen også ideel til både større og mindre moderniseringsprojekter, og er det oplagte valg, når det kommer til udskiftning af ældre jordvarmepumper.  

Godt for miljøet og elregningen
Varmepumpeteknologien har længe tilgodeset miljøet sammenlignet med klimatunge alternativer. Det kommer bl.a. til udtryk ved, at solen bl.a. gennem opvarmning af jorden leverer 75% af den energi, som er nødvendig til opvarmning og varmtvandsproduktion fra varmepumpen.  

Derfor får du med geoTHERM perform en utrolig effektiv varmepumpe med  energimærke op til A+++, der garanterer høj nyttevirkning og lavt elforbrug. Højeffektive pumper for brine og varmekreds er også medvirkende til det meget lave strømforbrug. Både miljøbelastningen og varmeregningen vil derfor være minimal.   

Alle Vaillants varmepumper kan nu også bryste sig ved at være ”Smart Grid Ready”, som betyder, at de kan integreres på et intelligent strømnet, hvilket er ensbetydende med mere overkommelige elpriser.  

En varmepumpe med mange løsninger 
Alle systemkomponenterne til geoTHERM perform kan leveres fra Vaillant. Således kan der tilbydes komplette løsninger til opvarmning og varmt vand i alle typer ejendomme.  

Varmepumpen kan f.eks. også integreres i et hybridsystem. Den problemfri interaktion, uanset valgte løsning, sikrer dermed pålidelig drift. Der er altså et utal af muligheder forbundet med installationen af geoTHERM perform.  

Nem installation og bedste kvalitetsstandarder
Vaillant har endnu engang gjort montering og installation så let som muligt. I geoTHERM performs tilfælde kan dette ske enkelt og hurtigt.  

Når geoTHERM perform først er installeret, er du garanteret en varmepumpe med et robust design parret med langvarig drift og levetid. Samtidig vil varmepumpeanlægget kræve minimal vedligeholdelse og opsyn. Det hele sker på baggrund af test under ekstreme klimatiske forhold.  Du kan derfor være sikker på, at hele varmepumpesystemet fungerer problemfrit i samspil mellem de tilhørende systemkomponenter.  

250.000 installerede Vaillant varmepumper på verdensplan er ikke til at tage fejl af.   

Læs mere om geoTHERM perform her og bliv klogere på fremtidens varmeløsninger.  

På siden kan du også læse om de forskellige systemkomponenter til geoTHERM perform, samt hvordan du kan tilbyde dine kunder skræddersyede systemløsninger. 

Vaillant – geoTHERM perform

  • Fremløbstemperatur på op til 65° C
  • Kaskade mulig op til 624 kW
  • Lang levetid og stabil drift takket være høj kvalitet og robust konstruktion
  • Passiv køling muligt via tilbehør
  • Pumper og ekspansionsbeholder er allerede integreret i 25 kW varmepumpen
  • Styring til to varmekredse er integreret som standard
  • Op til 18 varmekredse som kan styres med udvidelsesmodul
  • Yderligere systemtilbehørr for passiv køling: varmeveksler, ekstra føler, fordelingsventil, rørledninger med kondensisolering.

Kontakt:
Peter Aller – Product Manager Vaillant
peter@vaillant.com
+45 46 16 02 00

Mere fra Vaillant A/S

Vaillant A/S

www.vaillant.dk

Vaillant er en af Europas førende producenter inden for innovativ opvarmnings- og varmtvandsproduktion og tilbyder miljøvenlige, intelligente og energibesparende varmesystemer til en- eller flerfamiliehuse samt individuelle løsninger til industrien og erhvervslivet. Vaillants produktprogram består af fremtidssikrede og supereffektive varmeløsninger inden for va…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere