24.04.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Enhver håndværkers drømme-skuffedarium

Indhold fra partner Hvad er dette?

Slut med værktøj, der roder – med Bahcos Fit&Go får du en skræddersyet værkstedsvogn med alt samlet på ét sted.

Kender du det: Du lægger alt værktøjet pænt tilbage på plads ved fyraften, men når du møder ind næste morgen, roder svensknøgler, fastnøgler, file og hamre hulter til bulter i værkstedsvognen. Det er ikke kun irriterende – det er også tidskrævende at rydde op i det igen og lede efter det, man skal bruge. 

Derfor har Bahco udviklet Fit&Go, en værkstedsvogn som man helt selv kan designe med det tilbehør, man har brug for.

Læs også: Anbefalinger om opbevaring af værktøj fra førende producenter

Slip for unødigt tilbehør

Mange virksomheder går ud og køber færdige vogne med tilbehør – desværre kan man ofte kun bruge 75 % af det, der følger med. Resten er fyld. Men med Fit&Go er der lige præcis de skuffer og det tilbehør, man skal bruge. Så kan man have alt sit værktøj samlet ét sted – og man ved altid, hvor man har det. 

Det eneste du skal gøre er at vælge en vogn, vælge moduler og vælge tilbehør – og så har du en færdig løsning. 

Skræddersyede eller standardløsninger

Vognene kan fås i forskellige farver og størrelser, og løsningen kan udbygges enten med flere standardmoduler, eller en af Bahcos specialister kan lave en skræddersyet løsning.

Værktøjet og skummet, som modulerne er lavet af er af høj kvalitet – det er slidstærkt og kan rengøres med almindelige rengøringsmidler. 

Alt samlet ét sted

Se et stort udvalg af produkter fra Bahco i Lemvigh-Müllers webshop Mit Lemu.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Du får hos Lemvigh-Müller et bredt og omfattende sortiment, når det gælder produkter og komponenter og kompetencer til industrien og installationsbranchen – el, vvs og ventilation.Få dine varer fra dag til dagVi ser det som vores opgave at hjælpe dig med at drive en god forretning. Derfor arbejder vi hele tiden på at have et effektivt og pålideligt logistik- og distributionskoncept, der efter afta…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere