04.07.2019  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Eniig Energi og KlarPris starter samarbejde!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Samarbejdet skal hjælpe Eniig Energis servicepartnere, så deres indkøb foretages bedst muligt. Det vil i sidste ende tilgodese slutkunderne.

”Eniig Energi er et af de førende energiselskaber i Danmark, så vi er selvfølgelig meget stolte over samarbejdet. Aftalen betyder også, at vi nu har reservedele til bl.a. gasservice i KlarPris, så vores mål om at gøre det nemt for hele byggebranchen at handle er godt i gang." - Simon Uldall, Salgsdirektør, KlarPris.


Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

Prøv 14 dage gratis

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne online markedsplads. Vi samler dine leverandører ét sted, så du får det fulde overblik over markedet og priser når du skal købe varer. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen. Undgå at bruge flere forskellige hjemmesider når du handler. KlarPris samler dine…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere