21.09.2020  |  EL  |  Belysning

Enkel og god belysning med TrueColor paneler i ny tilbygning ved Højgårdskolen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Valget faldt på green:ID TrueColor LED paneler, der giver den rigtige farvegengivelse udover strømbesparelsen kontra eksisterende lyskilder.

Højgårdskolen har for nylig indviet en helt ny tilbygning til den eksisterende skole i Lind.

Til byggeprojektet udarbejdede green:ID lysberegning til Lind El-Teknik A/S, som udførte alle lysinstallationer med moderne og energibesparende LED-belysning fra green:ID.

I den nye tilbygning, som er opført i morderne og rummelig stil med højt til loftet, spiller den rette belysning en stor rolle. I bygningen er der opsat højkvalitets LED-belysning i alle rum for dermed at opnå god lyskvalitet og arbejdslys samt et lavt strømforbrug - til gavn for både miljø og budgettet.

Flere af lokalerne har varieret loftshøjde, og dertil faldt valget på TrueColor LED paneler i 30x120 som både er monteret nedhængt i stålwire ved høj loftshøjde samt fastmonteret med påsætningsrammer de steder med lavere loftshøjde.

Andre steder er der monteret mere traditionelle 60x60 cm. TrueColor LED paneler, som ligeledes er monteret henholdsvis nedhængt i stålwirer samt nedsænket i de velkendte T-skinne loftsystemer.  

Fælles for alle panelerne er, at det er green:ID´s eget TrueColor kvalitet, som er en sikring for god farvegengivelse med CRI>90 og 4.000 kelvin uden blænde.
Panelerne er i yderst slim design, som efterlader et enkelt og indretningsmæssigt flot resultat.


KLIK HER og find 30x120 TrueColor panel  //  KLIK HER og find 60x60 TrueColor panel

Udover LED paneler blev der i øvrige lokaler også monteret green:ID LED belysning i bl.a. depoter, hvor de  hårdføre og vandtætte High-Lux armaturer med ultrahøjt lysudbytte blev monteret. På badeværelser blev der opsat runde TrueColor downlights.

*Fotokredit: Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen, som lavede hovedentreprisen for Herning Kommune.

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere