25.01.2018  |  VVS  |  Byggeri

Enkel og hurtig montering med ny fordelerunit fra METRO THERM

Indhold fra partner Hvad er dette?

METRO THERMs nye kompakte fordelerunit er tilpasset med rørsæt til alle METRO THERMs væghængte systemunits. Dette sikrer, at monteringen er nem, fleksibel og hurtig.

Tilpasset dine behov

Med installatørenes behov som ledestjerne sælges METRO fordelerunit i to udgaver - nemlig med tilslutning i højre eller venstre side. I den forbindelse kan det nævnes, at i kombination med METRO System 4 Slimline kan man med fordel vælge tilslutning i højre side. Den fleksible montageramme giver mulighed for at montere fordelerrør inde i selve rammen med mulighed for udbygning uden for rammen på højre side. Dette giver altså en fleksibel, enkel og hurtig løsning for installatøren.

Hvorfor vælge METRO fordelerunit?

Der er mange fordele ved at vælge en METRO fordelerunit – her er nogle af dem:

• Passer direkte på METRO THERM væghængte systemunits

• Fleksibel og kompakt opbygning

• Kan bruges med de fleste fabrikater af fordelerrørsystemer på det danske marked

• Enkel og hurtig montering

• Giver mulighed for isolering i henhold til DS 452

• Valgfri tilslutning af koldt brugsvand i højre eller venstre side

Fordelerrør for vand og varme

Den nye kompakte fordelerunit fra METRO THERM er tilpasset med rørsæt til montering under alle METRO THERMs væghængte systemunits. Unitten leveres med fordelerrør til koldt og varmt brugsvand og er forberedt til montage af fordelerrør til radiator- eller gulvvarme af flere forskellige fabrikater med tilhørende standard isoleringsskåle. Og som tidligere nævnt fås unitten med fleksibel tilslutning i enten højre eller venstre side.

Læs mere om METRO fordelerunit samt nogle af landets bedste fjernvarmeunits her
 

Følg os på Facebook
 

Følg os på LinkedIn
 

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere