16.09.2022  |  VVS  |  Sanitet

Enkel opbevaringsplads i drømmebadet

Drømmen om et personligt badeværelse i gennemført design er ikke langt væk, når man har de rette produkter til rådighed. Med Hansgrohe XtraStoris opbevaringsløsningerne kommer man et skridt nærmere.

Ved at integrere opbevaringspladsen i væggen får man både større bevægelsesfrihed under bruseren og mere diskret opbevaring af sæbe- og shampooflasker. Og der er en designvariant for enhver smag:

  • XtraStoris Individual: Indvendigt i vægnichen kan man vælge mellem overfladerne mat sort, mat hvid og børstet rustfrit stål, mens designrammen rundt om nichen kan udføres i børstet rustfrit stål eller en af de fem hansgrohe FinishPlus-overflader: mat sort, mat hvid, børstet sort krom, poleret guld-optik eller børstet bronze. Således matcher vægnichen fuldstændig armaturer, brusere, tilbehør og RainDrain afløbsrender i de populære farver.
  • XtraStoris Minimalistic: Mat sorte, mat hvide eller i børstet rustfrit stål – disse helt enkle vægnicher udfærdiges uden ramme, så den valgte vægflise kan lægges helt ind til nichen for et ekstra minimalistisk udtryk. Eller monter nicherne, så de rager lidt ud fra væggen og skaber en særligt æstetisk løsning.

LÆS OGSÅ: Offentlige bygninger skal spare på energien

  • XtraStoris Original: Niche og ramme er udfærdiget i samme farve: mat sort, mat hvid eller betongrå. Det skaber et enkelt udtryk, der glider elegant ind i resten af badeværelsesdesignet.
  • XtraStoris Rock: Skal opbevaringen være ekstra skjult? Denne vægniche med flisebar låge gør det muligt at gemme badetilbehøret helt væk og montere en flise i lågen, så den tilmed går i ét med væggen. Tryk blot på den for at åbne skabet.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere