21.03.2019  |  EL  |  Belysning

Enkelt og stilrent design belysning til Troldtekt lofter

Indhold fra partner Hvad er dette?

green:ID leverer den optimale belysningsløsning til de populære Troldtekt lofter

green:ID LED indbygningsskinner til Troldtekt lofter er en komplet belysningsløsning i et enkelt og stilrent design.

Skinnerne er simple at montere mellem Troldtekt pladerne, hvor de skaber et flot og enkelt look med rene linjer og et perfekt lys med høj lysstyrke fra hver skinne, der også har høj farvegengivelse (CRI >93).

I starten af året lancerede green:ID de innovative 60 cm. indbygnings LED lysskinner som passer til 60x120 cm. Troldtekt-loftplader. Skinnerne fås i en CCT versionen, hvor man kan styre lyset med en fjernbetjening. Dermed er det mulighed både at dæmpe lyset samt justere farvetemperaturen fra kold hvid til varm og hyggelig belysning. Når lyset kan justeres efter behov, giver det dobbelt så meget værdi for brugeren.

green:ID har udvidet Troldtekt-LED konceptet til også at opfatte 120 cm. lysskinne, der er designet til at sidde på langs med pladerne uden forskydning via dens tynde profil, der giver eksklusiv lyskilde lige under loftpladerne uden synlige ledninger.

FÅ yderlige information om LED Troldtekt belysning HER

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

www.ecofoss.dk

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv.I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilgængeligt og kompetent bagland, der yder…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere