Event

ENTREPRISEKONTRAKTER I PRAKSIS

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 04.12.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Copenhagen Marriott Hotel: Kalvebod Brygge 5, 1560 København
Tilmeld  

Her bliver du klædt på til at håndtere de udfordringer, der kan opstå, når du skal indgå og håndtere entreprisekontrakter. Vi gennemgår konkrete eksempler på entreprisekontrakter, og de overvejelser, der ligger bag.

Kursus: Entreprisekontrakter i praksis

NB: TILMELD 3 FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

Byggeriet har fået nye aftalevilkår, som tages i anvendelse fra 1. januar 2019. Det betyder en række store ændringer i entrepriseretten.  

Har du styr på at lave entreprisekontrakter – også under de nye aftalevilkår? På dette kursus får du en praktisk indføring i de udfordringer, der er forbundet med at udfærdige entreprisekontrakter i forlængelse af AB 18.

Efter kurset er du i stand til at lave klare aftaler ud fra AB18, fordi du har taget de rigtige hensyn og stillet de rigtige spørgsmål ved forhandling af kontrakter og efterfølgende bruger kontrakterne konstruktivt til at gennemføre byggeriet.

Program, pris og tilmelding:

Entreprisekontrakter i praksis

OBS: Når du tilmelder dig kurset, får du samtidig gratis adgang til den komplette version af Nohrcons digitale AB18-spil (værdi á 499 kr.), som du kan prøve en gratis version af her!

Certificering i entrepriseret
Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af Nohrcons Certificering i entrepriserethvor du kommer igennem alle entrepriseretslige forhold hele vejen gennem et byggeprojekt:

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere