Event

Entreprisekontrakter i praksis

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 02.12.2020
Start tidspunkt:
Sted: København
Tilmeld  

Her bliver du klædt på til at håndtere de udfordringer, der kan opstå, når du skal indgå og håndtere entreprisekontrakter. Vi gennemgår konkrete eksempler på entreprisekontrakter, og de overvejelser, der ligger bag.

NB: TILMELD 3 FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

 

Byggeriet har fået nye aftalevilkår, som tages i anvendelse fra 1. januar 2019. Det betyder en række store ændringer i entrepriseretten.  

Har du styr på at lave entreprisekontrakter – også under de nye aftalevilkår? På dette kursus får du en praktisk indføring i de udfordringer, der er forbundet med at udfærdige entreprisekontrakter i forlængelse af AB 18.

 

Efter kurset er du i stand til at lave klare aftaler ud fra AB18, fordi du har taget de rigtige hensyn og stillet de rigtige spørgsmål ved forhandling af kontrakter og efterfølgende bruger kontrakterne konstruktivt til at gennemføre byggeriet.

 

 

3 gode grunde til at deltage:

1. Du får konkrete råd til, hvordan du skal optræde ved aftaleindgåelsen og den efterfølgende håndhævelse af aftalen.

2. Du får styr på kontraktstyring, både i forhold til tid og økonomi.

3. Du får kendskab til de nye vilkår for konflikthåndtering og alternative konfliktløsningsmodeller i AB18.

 

 

Hvem kan deltage?
Kurset er for dig som arbejder med entreprisekontrakter i praksis uanset om du er bygherre, entreprenør, leverandør, arkitekter, ingeniører, konstruktør eller andet.

 

Vi anbefaler, at du har et vist kendskab til entrepriseret og de nye regler i AB18, når du deltager på dette kursus. Hvis du har brug for en overordnet gennemgang af entrepriseret, vil vi anbefale dig, at du først deltager på AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret.

 

Certificering i entrepriseret
Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af Nohrcons Certificering i entrepriserethvor du kommer igennem alle entrepriseretslige forhold hele vejen gennem et byggeprojekt:

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere