09.03.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Er dampspærrer i lofter overflødige?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Behøver vi en dampspærre, eller er en luftspærre nok?

I gamle dage var der intet behov for at installere dampspærrer i loftet, men i dag anbefales det ved både nybyg og efterisolering. Men er dampspærrer overhovedet nødvendige?

Eva B. Møller, Seniorforsker Aalborg universitet København holder på Ejendomsmessen 25. og 26. april i Bella Center et seminar om emnet. 

Indlægget tager udgangspunkt i et forskningsprojekt, hvor kravet om dampspærrer udfordres. Det sker på baggrund af temperatur- og fugtmåling i ventilerede tagrum i eksisterende boliger og i forsøgshus, hvor forskellige parametre er blevet testet. Behøver vi en dampspærre, eller er en luftspærre nok?

Registrer dig gratis til messen og seminaret her!

Tags: Easyfairs AB

Mere fra Easyfairs AB

Ejendomsmessen  - messen for drift og vedligehold af fast ejendom afholdes igen den 25.-26. april 2018 i Bella Center I de to dage vil der på standene blive vist løsninger til drift, vedlighehold og renovering af ejendom. De besøgende kan vederlagsfrit deltage i det omfattende seminarieprogram med ledende aktører og eksperter fra branchen  Af de m…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere