04.05.2021  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Case: Er det ATEX?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når det er gas eller støv, der skal suges ud, kommer spørgsmålet om ATEX op.

Hos Ottobock Ireland (www.ottobock.ie) kom dette spørgsmål op, idet de sliber proteser og andre produkter for at tilpasse til deres klienter?

Og systemet blev klassificeret som ATEX. Sammen med deres ønske om et effektivt filter var dette grundlag for at vælge et Geovent GFX2 filter.

De fik leveret deres Geovent GFX2 filter med ekstra lange ben og en større opsamlingsspand, så den ikke skal tømmes så ofte.

Tags: Geovent

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere