Jobopslag

Er du en det-tager-jeg-mig-af Salgsassistent – VVS

Solar Light – Når belysning betyder noget

www.solarlight.dk

  • solar@solar.dk
  • +45 76 52 70 00
  • INDUSTRIVEJ VEST 43, 6600, VEJEN
Se profil  
Stilling: Salgsassistent - VVS
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 30.09.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 06.09.2019
Søg job  

Er du vild med at have stor indflydelse på din egen hverdag, og arbejdsopgaver? Er du god til at skabe relationer? Sætter du pris på selvstændige arbejdsopgaver?

Og sidst men ikke mindst trives du i et travlt miljø, hvor du selv er med til at skabe resultaterne? Så er du måske vores nye VVS kollega i Kundecenter Aarhus?

Som salgsassistent i Kundecenter Aarhus bliver du en del af et team på i alt 5 medarbejdere. De daglige arbejdsopgaver spænder vidt, og indebærer fx ekspedition af vores mange kunder, optimering af VVS-sortiment, returordrebehandling samt plukning og pakning af Fastboxe.

Som butik er vi Solars ansigt ud imod kunderne, og sætter derfor en ære i at butikken fremstår veltrimmet og nyåbnet med de nyeste varer og markedstrends på hylden.

Om Stillingen
Stillingen er en deltidsstilling som udgangspunkt på 20 timer pr. uge. Arbejdstiden vil ligge fra 7.00 til 16.00, som er inden for vores åbningstider.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet som salgsassistent VVS, skal du være serviceminded og udadvendt, og besidde et godt købmandsskab, som gør dig i stand til at arbejde selvstændigt.

Vi forestiller os, at du har en baggrund inden for VVS-branchen – fx som VVS-montør/-installatør, fra et salgskontor/-butik eller fra lignende job inden for VVS-branchen.

Derudover er det en forudsætning, at du behersker dansk i både skrift og tale.

Er du blevet nysgerrig?
Så ring til daglig Leder Kim Berthelsen på 23 11 74 57, for en uforpligtigende snak om stillingen.

Ansøg hurtigst muligt og senest den 30. september 2019
Lyder dette som det rigtige job for dig? Vi holder løbene samtaler, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvem er vi?
Klik her for at møde vores medarbejdere.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere