Jobopslag

Er du en jeg-er-klar-til-at-tage-imod-din-ordre Handelselev - SALG - brancheretning EL

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

  • job@solar.dk
  • 76 52 70 00
  • Industrivej Vest 43
Se profil  
Stilling: Handelselev - SALG - Brancheretning El
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 28.02.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 23.01.2019
Søg job  

Er du klar til en udfordrende uddannelse i en spændende sourcing- og servicevirksomhed?

Vi søger ambitiøse elever, der har lysten og viljen til at vokse med os. Så synes du, at salg og kundekontakt lyder spændende, kan du se dig selv tilegne dig viden på det el-tekniske område og sælge el-tekniske produkter, så vælg en handelsuddannelse med brancheretning el.

Hvad kan du forvente af os?

Vi er mere end 600 engagerede medarbejdere, der ved, at succes er et spørgsmål om den helt rigtige løsning på det helt rigtige tidspunkt. Vi arbejder hver dag på at være de bedste, og vi vil have de elever, der har vinderpotentiale. Som elev udfordrer vi dig derfor personligt og fagligt, og du vil opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse. Vi investerer tid, træning og uddannelse i dig, da vi ønsker, at du bliver den bedste ambassadør for Solar.

Få et kig ind i Solar

Mød Stine > https://youtu.be/TBoVOU96su4 & Simon> https://youtu.be/F1indgQGQO4

Hvad forventer vi af dig?

For at få succes som handelselev skal du være serviceminded og læringsparat. Du skal evne at arbejde selvstændigt med de opgaver, du får tildelt. Du har flair for at lave en god handel, og du kan lide kundekontakt. Det er vigtigt, at du er proaktiv, ansvarsbevidst og loyal. Du er en teamspiller, og vi stiller krav til, at du kan indgå i et aktivt samarbejde i eget team, og at du sammen med den eksterne sælgerstab forstår at sætte kunden i centrum.

Dig som elev

Som handelselev i Solar får du en 2-årig uddannelse, der indeholder mange varierede arbejdsopgaver. Du starter med 4-6 måneder i et af vores servicecentre, hvor du får hands on-erfaring med varesortimentet. Efterfølgende er du på salgskontoret, hvor du får salgsrelaterede opgaver – fx skal du lave ordrer og tilbudsgivning til den professionelle el-installatør.

I løbet af din elevtid bliver du introduceret til vores Supply Chain – bl.a. Material Planning og turnusordning på vores topprofessionelle lager i Vejen. Du får gradvist mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder samtidig med at du dygtiggør dig via skoleophold på Business College Syd, Mommark, hvor både fag indenfor brancheretning el og valgfag skal følges gennem din 2-årige uddannelse, og der afsluttes med en fagprøve.

Adgangskrav 

For at blive elev i Solar skal du have gennemført en adgangsgivende grunduddannelse senest i sommeren 2019 - fx HG2, HGS, EUD eller EUX, eller HHX/STX/HF i kombination med det påkrævede grundforløb. Er du i tvivl, bør du spørge studievejlederen på din erhvervsskole, om din grunduddannelse giver adgang til at blive handelselev.

Ansøg senest den 28. februar 2019

Stillingerne ønskes besat pr. 1. september 2019, så send os din ansøgning snarest muligt og senest den 28. februar 2019. Husk at uploade både din ansøgning, CV samt evt. standpunktsbevis. Du bedes angive, hvilken by du ønsker at arbejde i – Brøndby, Aarhus, Aalborg eller Vejen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål til uddannelsen eller Solar?

Kontakt HR Business Partner Charlotte Teinby på cht@solar.dk – så kontakter vi dig.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere