Jobopslag

Er du uddannet VVS’er? Så kom og bliv en del af TEC på Gladsaxe

TEC

www.tec.dk

  • tec@tec.dk
  • 38177000
  • Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Stilling: Underviser
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 27.10.2023
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 14.09.2023
Søg job  

Kan du forestille dig at skifte jobbet som VVS’er eller installatør ud med et arbejdsliv, der byder på formidling, relationer og kollegial sparring? Hvis ja, så er det dig, der skal være med til at uddanne den nye generation af VVS’ere på TEC.

Velkommen indenfor hos TEC

TEC – Technical Education Copenhagen er en moderne skole, der udvikler og tilbyder uddannelser, som imødekommer arbejdsmarkedets og de uddannelsessøgendes ønsker og behov.

Den grønne omstilling og VVS-faget udvikler sig lynhurtigt, og flere og flere unge vil være VVS’ere, og det er helt fantastisk. Så brænder du for dit fag, og følger du med i VVS-branchens teknologiske udvikling og behovet for en grøn og digital fremtid, og har du lyst til at koble teoretisk viden sammen med det praktiske arbejde, så har vi det rette job til dig.

Hvad tilbyder vi dig

Du bliver en del af et stort og stærkt fagteam med højt til loftet. Vi er 23 undervisere, der alle deler ambitionen om at levere dygtige VVS’ere til hovedstadsområdet.

Det er ikke et krav, at du har undervist før. Vi tager godt imod dig og sørger for, at du får en opstartsplan, som er skræddersyet til dig. Du vil få hjælp og støtte fra erfarne kolleger – både i opstarten og på lang sigt.

Din faglighed og erfaring værdsættes og bringes i spil, så snart du træder ind ad døren. Som en del af din kompetenceudvikling får du også en uddannelse i erhvervsrettet pædagogik på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden.

Vores forventninger til dig

Du er uddannet VVS’er, VVS-installatør eller har tilsvarende dokumenterede kvalifikationer, der har relevans for VVS-energiuddannelsen, det kunne være elektriker, elektronikmekaniker, automatiktekniker e.l.

Derudover lægger vi vægt på, at:

  • Du er generelt nysgerrig af natur
  • Du trives med at arbejde i team og med en varieret hverdag samt er en god kollega der bidrager med smil og godt humør
  • Du er villig til at efteruddanne dig både fagligt og pædagogisk
  • Du trives sammen med unge mennesker og kan være god rollemodel samtidig med at du er empatisk og rummer forskellighed
  • Du er udviklingsorienteret og trives i et arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra idé til handling
  • Du er fortrolig med brugen af it

Løn og vilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærere på tjenestemandslignende vilkår.

Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen i overensstemmelse med statens overenskomster. Ligesom der er etableret en række favorable medarbejderaftaler og foreninger, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs. Der er fitness rum til rådighed på adressen.

Der er tale om flere fuldtidsstillinger på 37 timer om ugen.

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på skolen i Gladsaxe, som ligger ved Gladsaxe Trafikplads.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du overstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre mere om din motivation for at blive en del af vores team.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Søg via linket her på siden senest den 27. oktober 2023.

Du bedes uploade CV og andre relevante uddannelsespapirer sammen med din ansøgning.

Vi indkalder til samtaler løbende.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte xxx på telefon Uddannelsesleder Jan Carsten Illum Pedersen på 2545 3670 eller jcip@tec.dk.

Hvis du vil vide mere om TEC?

Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre vores undervisere fortælle om jobbet og deres motivation.

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt og nationalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk og på Job på TEC.

Tags: TEC

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere