Jobopslag

Er du vores næste ventilationslærling?

BRØNDUM A/S

www.brondum.dk

  • brondum@brondum.dk
  • +45 86 62 36 66
  • Falkevej 14
Se profil  
Stilling: Er du vores næste ventilationslærling?
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 11.03.2019
Søg job  

Er du vores næste ventilationslærling i Service Aarhus? Vi er på udkig efter en lærling, der har evnerne og lysten til at gå i gang med den 4-årige ventilationsteknikeruddannelse. Skoleforløbet vil være på Aalborg TECH.

Bliv en del af et socialt og fagligt stærkt team
Som ventilationslærling i Service Aarhus kan du glæde dig til at blive en del af et yngre ventilationsteam på fem mand, hvor vi har det godt socialt og fagligt, og hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Vi vil også hjælpe dig og bidrage til, at du får en god læretid hos Brøndum.

Sammen med en fra teamet kommer du til at udføre serviceopgaver inden for ventilation og indeklima i hele Østjylland. Vi servicerer både private kunder og industri.

Personlige og faglige kvalifikationer
Det er en forudsætning, at du er fagligt stærk og har hænderne skruet rigtigt på. Og så skal du have stor lyst til at lære og udvikle dig på ventilationsområdet.

Som person er du social, udadvendt og serviceminded, og du er ikke bange for at tale med kunder og kaste dig ud i nye udfordringer.

Interesseret?
Hvis du er interesseret eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Serviceleder for Ventilation Simon Kannegaard på tlf. 25 58 97 56. Du kan også sende en kort ansøgning til ham på sik@brondum.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi behandler dine persondata fortroligt
Når du mailer din ansøgning til os, accepterer du, at vi anvender dine persondata i forbindelse med rekrutteringen til det søgte job. Vi behandler naturligvis dine data med fuld fortrolighed. Her kan du læse om, hvordan vi behandler dine persondata i rekrutteringsprocessen.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere