Jobopslag

Er du vores nye projektleder i Odense

Lindpro

www.lindpro.dk

  • lindpro@lindpro.dk
  • 70 10 16 17
  • Fabriksparken 58, 2600, Glostrup
Se profil  
Stilling: Er du vores nye projektleder i Odense
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Fyn
Oprettelses­dato: 13.08.2019
Søg job  

Trives du med stort kundeansvar og kan du styre projekter sikkert i mål i en af Danmarks største teknik- og servicevirksomheder? Så er det måske dig, vi mangler …

Lindpro søger en ambitiøs og struktureret projektleder med et stort drive til entreprise-afdelingen i Odense.

Jobbeskrivelse

Som projektleder får du blandt andet ansvaret for at sikre en professionel håndtering af vores nuværende og fremtidige kunder, så de gode kunderelationer opretholdes hele vejen gennem projekterne. Din dagligdag kommer til at være en palette af forskelligartede opgaver, så det er vigtigt, at du trives med stor afveksling og selvstændighed i jobbet.

Det ene øjeblik er du i gang med projektering eller projektstyring af større installations- og serviceopgaver, mens du det næste øjeblik er i gang med kalkulation, tilbudsafgivning eller fakturering. Du har hele tiden dine kunders behov for øje og forstår at koordinere medarbejderressourcerne på en motiverende måde, så tilfredsheden blandt både medarbejdere og kunder opretholdes på et højt niveau.

Faglig profil

Du har en relevant el-teknisk baggrund som enten el-installatør eller el-ingeniør gerne kombineret med erfaring fra branchen. Du har måske arbejdet som projektleder i en anden virksomhed eller har anden ledelseserfaring og forstår at koordinere ressourcerne mest effektivt. Med dine gode samarbejdsevner og udadvendte personlighed skaber du gode salgsresultater, og du har et konstant fokus på pleje af dine kunderelationer.

Personlig profil

Din energi smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig med. Du er målrettet og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så aftaler gennemføres rettidigt og tilfredsstillende.

Det er afgørende for succes i jobbet, at du arbejder selvstændigt og struktureret ligesom dine gode samarbejdsevner gør dig i stand til at kommunikere problemfrit med alle niveauer af medarbejdere og alle kundetyper. Du er desuden selvmotiverende og har lyst til at udvikle egne arbejdsområder.

Vi tilbyder

• En spændende og udfordrende stilling i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed

• Gode muligheder for faglig og personlig udvikling

• Godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar og plads til forskellighed

• Gensidige krav og forventninger med vægt på loyalitet, etik og ansvarsfølelse

• Attraktive løn- og ansættelsesvilkår med sundheds- og pensionsordning

Vil du vide mere?

 For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte entreprisechef Henning Nielsen på tlf.: 20 60 04 80.

Ansøgning

Vi holder samtaler løbende, og ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV og andre relevante papirer. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og til at byde dig velkommen som vores nye kollega.

Tags: Lindpro

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere