Jobopslag

Erfaren sprinklertekniker søges til Brøndums Serviceafdeling i Kolding

BRØNDUM A/S

www.brondum.dk

  • brondum@brondum.dk
  • +45 86 62 36 66
  • Falkevej 14
Se profil  
Stilling: Erfaren sprinklertekniker søges til Brøndums Serviceafdeling i Kolding
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 01.07.2019
Søg job  

Har du en VVS-baggrund og flere års erfaring som sprinklertekniker? Har du et godt overblik? Og er du dygtig til at gennemskue, hvad en opgave kræver? Så er du måske vores nye sprinklertekniker med base i Kolding.

Brøndum søger en selvstændig sprinklertekniker til vores serviceteam i Kolding, hvor dine kommende kollegaer står klar til at byde dig velkommen på holdet.

Som sprinklertekniker sikrer du, at teamets sprinkleropgaver – både service, test og renovering af sprinkleranlæg - bliver løst til kundens fulde tilfredshed. Du varetager dialogen med kunder og løser opgaven hos dem i praksis. Du får prioriteret og løst dine opgaver til tiden og er med til at sikre tilfredse kunder.

Du kommer bl.a. til at:

  • Udføre sprinkler-servicearbejde hos vores kunder
  • Varetage den daglige dialog med kunder samt øvrige samarbejdspartnere
  • Hjælpe kollegaer i serviceafdelingen under spidsbelastning og ferie

Samarbejde og faglig sparring 
Du bliver en del af et dedikeret serviceteam i Servicecenter Kolding, hvor vi vægter det gode samarbejde og den faglige sparring højt. Vi gør, hvad vi kan for at holde os fagligt opdateret og blive endnu dygtigere. Vi forventer også, at du er indstillet på at holde dig uddannet og opdateret i forhold til dit fag og beslægtede områder.

Dygtig VVS-montør med servicegen og et godt overblik
Du er uddannet VVS’er, har flere års solid erfaring fra faget, og så er din faglige stolthed helt i top. Du brænder for dit fag og ser dig selv som værende teknisk stærk. Du har evt. allerede din egen kundeportefølje. Jobbet kræver, at du har lyst til at lære og at blive dygtigere - særligt inden for sprinkler. Du har vores kompetente projekteringsteam i ryggen, som du kan sparre med.

Din personlighed:

  • Du er tillidsvækkende, udadvendt og serviceminded
  • Du kan prioritere dine opgaver, så alle opgaver kommer i mål til tiden, og kan gennemskue, hvad en opgave kræver
  • Du er systematisk, har styr på dine aftaler og løser gerne administrative opgaver indimellem
  • Du arbejder struktureret og har et godt overblik – også når der er travlt

Herudover er det væsentligt, at dine IT-kompetencer er på brugerniveau, og at du har kørekort.

Du har mulighed for at indgå i en vagtserviceordning, men dette er ikke et krav.

Du bliver ansat under TEKNIQ’s overenskomst Blik & Rør. Vi stiller firmabil, computer, tablet og telefon til rådighed til arbejdsbrug, og kan tilbyde dig en god løn, som modsvarer dine kvalifikationer.

Interesseret? 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicekoordinator Dorte Hansen på telefon +45 76 32 15 35.

Ansøgning og CV skal du sende til personale@brondum.dk. Skriv ”Sprinklertekniker Kolding” i emnefeltet. Vi læser ansøgninger løbende, så send din ansøgning snarest muligt. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere