17.03.2021  |  EL  |  Varme og køling

Erhvervspulje kan hjælpe virksomheder på vej til en varmepumpe

En ny erhvervspulje er udskrevet, som virksomheder kan søge del i, hvis de ønsker at udskifte deres gamle varmekilde til et miljøvenligt alternativ. Men den kan være svær at gennemskue.

Erhvervspuljen giver virksomheder mulighed for at søge økonomisk støtte, hvis virksomheden skifter den gamle varmekilde ud med en mere miljøvenlig, som eksempelvis en varmepumpe. Den kan dog være svær at gennemskue. Derfor har OK allieret sig med en anden virksomhed, som kan rådgive kunderne omkring støttemidlerne.

Det er vigtigt for os, at vores erhvervskunder får den helt rigtige sparring i forhold til at hente de her støttemidler hjem i forbindelse med skiftet til en varmepumpe. Derfor har vi lavet en aftale med en virksomhed, som har den nødvendige indsigt og kan hjælpe vores kunder med at søge støttemidlerne”, siger Klaus Kjær, markedschef i OK.

Vigtigt med den rigtige løsning

Sidste år lavede OK en aftale med tyske Glen Dimplex, som producerer varmepumper i den størrelse, som virksomheder kan have brug for.

”Det var vigtigt for os at undersøge markedet og finde en leverandør, som kan producere den type varmepumper, som virksomhederne har brug for,” siger Klaus Kjær og fortsætter:
”Vi tager os af den del, der handler om rådgivning, opsætning, drift osv., hvor vi har stor erfaring og viden. Vi har efterhånden lavet mange installationer og hos flere forskellige typer virksomheder fra butikker, til campingpladser, til zoologiske haver. Vi kan se, at vores erfaring virkelig kommer i spil, når det handler om at finde den løsning, som passer til lige nøjagtig den aktuelle bygning. Det er så vigtigt, at varmepumpen er dimensioneret rigtigt”.

SMV

Erhvervspuljen er især relevant for små og mellemstore virksomheder, som har et ønske om at skifte den gamle varmekilde ud med en mere miljøvenlig varmekilde, som en varmepumpe. Det gamle anlæg skal minimum have kørt i to år for, at en virksomhed kan søge støttemidler i denne pulje. Kommuner, regioner og stat kan ikke søge del i støtten.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere