23.09.2019  |  VVS  |  Branchen

Essensen af god smag

Indhold fra partner Hvad er dette?

GROHE lancerer to nye modeller indenfor den elegante Essence-serie.

Det giver endnu større mulighed for at finde det rigtige udtryk, der passer din stil. Udover et stort udvalg af køkkenarmaturer, tæller Essence-serien fra GROHE også armaturer til badekar og håndvaskarmaturer, hvor vi også finder de to nye modeller.
Navnene på de nye modeller er M og S size, der henholdsvis har et enkelt udtryk og en mere klassisk form.

Som resten af Essence-serien findes M og S size-modellerne i krom og SuperSteel.

TRE GULDKORN VED ESSENCE:

  1. Essence-serien har et skinnende flot udseende der holder i hele produktets levetid. GROHEs forkromningsproces, som er finpudset i løbet af de sidste 70 år, giver armaturerene et fint, jævnt lag og er en af verdens bedste overfladebehandlinger, der er også er ti gange mere uimodståelig overfor ridser.
  2. Armaturerne har en integreret vandbesparende teknologi, som reducerer vand og energiforbruget uden at gå på kompromis med design og nydelse.
  3. En silkeblød bevægelse - det kan du få med GROHEs et-grebsarmaturer. Den behagelige, lette og smidige betjening er et bevis på GROHEs kvalitet og overlegenhed. Selv efter 20 år har armaturet den samme lette og glidende bevægelse.

Tags: Grohe A/S

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere