16.03.2016  |  EL  |  Belysning

ESYLUX-belysningsløsninger integreres nu i professionel planlægningssoftware

Indhold fra partner Hvad er dette?

ESYLUX udvider samarbejdet med DIAL og Relux, begge førende udbydere af lysplanlægningssoftware. Alle relevante produktdata i hele ESYLUX belysningsporteføljen, herunder nye systemløsninger, er nu tilgængelige i deres programmer.

ESYLUX har med udvidelsen af sine forretninger på indendørsbelysningsområdet samtidig udbygget samarbejdet med de førende udbydere af softwareprogrammer til lysplanlægning. Samarbejdet med DIAL er helt nyt. Med virksomheden Relux har man allerede haft et tæt partnerskab inden for sensorstyring og behovsstyret bygningsautomation. Det er nu udvidet til også at omfatte belysningsområdet.

ESYLUX-programudvidelserne med alle relevante data i hele belysningsporteføljen, herunder nye systemløsninger, vil med det samme kunne downloades gratis af alle interesserede – på begge udbyderes websteder eller alternativt på ESYLUX's hjemmeside. "Gennem partnerskabet med DIAL og Relux kan vi nu præsentere vores innovative LED-belysningsportefølje over for et endnu bredere, professionelt publikum og forenkler samtidig planlægningen af konkrete projekter i et betydeligt omfang", siger Thorsten Pieper, produktchef hos ESYLUX. Hele producentens sensorstyringsprogram er i øvrigt blevet opdateret i Relux.

De professionelle planlægningsprogrammer giver arkitekter og bygningsplanlæggere mulighed for en virtuel præsentation af lyskonstruktioner og en mere realistisk afbildning af lysscener. Hertil indsamles relevante belysningsdata, og lysforholdene simuleres med de valgte produkter. I Relux gælder dette også analogt for tilstedeværelses- og bevægelsessensorer og disses detekteringsområder. Med få museklik får brugerne således et indblik i installationsanordninger, der er nøjagtigt i overensstemmelse med kravene til det enkelte projekt. For at opnå den bedst mulige visualisering sker dette efter behov med fotorealistiske præsentationer og 3D-modeller. Derudover tager programmerne højde for nationale og internationale standarder inden for belysningsteknologi og beregner energibehovet – et aspekt, der på grund af de stigende krav til bæredygtighed også for planlægningen spiller en stadig større rolle.

Mere fra ESYLUX Danmark

ESYLUX Danmark

www.esylux.dk

ESYLUX - Performance for Simplicity ESYLUX udvikler, producerer og distribuerer produkter med henblik på at sikre mere energieffektivitet, komfort og sikkerhed i bygningsområdet. Der er særligt fokus på sensorstyret, behovsorienteret automatisering samt belysning. Målet er at forbedre menneskets livskvalitet med løsninger, der er både intelligente…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere