14.01.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

ESYLUX Håndprojektør SLP-2

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med SLP-2-serien præsenterer ESYLUX en ny multifunktions håndprojektør til indendørs brug eller til udrykningskøretøjer. Det ergonomiske greb er justeret i bevægelses- og lysretningen og gør håndteringen lettere, når den holdes i hånden.

Anvend som pålidelig hjælp indendørs eller som konstant ledsager i udrykningskøretøjer: Hvis lyset ikke er tilstrækkeligt, eller hvis det pludselig svigter, er en solid håndprojektør guld værd. Til dette formål har ESYLUX, med SLP-2, udviklet en ny multifunktions-håndprojektør og forbedret den på flere måder sammenlignet med den tidligere model.

Greb justeret i bevægelses- og lysretning

Det ergonomiske greb på SLP-2 er justeret langs med bevægelses- og lysretningen. Når den holdes i hånden, peger den altid i den rigtige retning og letter håndteringen. Under grebet på projektørhovedet sidder både opladningsindikatoren til det vedligeholdelsesfrie litiumionbatteri med en effekt på 7,4 V/2200 mAh og en trykknap til valg af driftstilstand. Ved at trykke flere gange kan brugeren her tænde og slukke og vælge mellem 4 timers arbejdslys, 8 timers konstantlys eller 8 timers blinklys.

I tilfælde af strømsvigt tænder SLP-2's nødbelysningsfunktion automatisk den sidst indstillede driftstilstand, når blot håndprojektøren er sat i opladeren og er tilsluttet 230 V strømforsyning. Opladeren kan monteres direkte på væggen, og projektørhovedet kan vippes op til 90° bagud. Et vægbeslag (valgfrit tilbehør) muliggør desuden stående montering på væg. Lampehovedets hældningsvinkel fremad er f.eks. op til 30°, så det kan lyse nedad, mens det er i brug.

Stabil montering på udrykningskøretøjer

SLP-2 er også velegnet til brug i køretøjer. IP54 beskytter den mod stænkvand, og opladeren kan monteres direkte på køretøjets gulv eller med vægholderen på køretøjets væg. Håndprojektøren går i hak i opladeren og løsner sig således ikke ved vibrationer. Der medfølger et tilslutningskabel til 12 V DC køretøjsstikdåser samt en orange diffuser-plade, der sidder fast på bagsiden med en clips – til anvendelse af SLP-2 som havariblinklygte efter et uheld.

Håndprojektørens højde er 26 cm. High-Power-LED fra CREE med 6200 K, 235 lm og et effektforbrug på 3 W sikrer energieffektiv lysstyrke.

https://www.esylux.dk/produkter/belysning-indendoersomraader/haandprojektoer/slp-2/en10050015

Mere fra ESYLUX Danmark

ESYLUX Danmark

www.esylux.dk

ESYLUX - Performance for Simplicity ESYLUX udvikler, producerer og distribuerer produkter med henblik på at sikre mere energieffektivitet, komfort og sikkerhed i bygningsområdet. Der er særligt fokus på sensorstyret, behovsorienteret automatisering samt belysning. Målet er at forbedre menneskets livskvalitet med løsninger, der er både intelligente…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere