01.03.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

ESYLUX indgår samarbejde med KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Samarbejdet betyder bl.a., at produkter fra ESYLUX bliver nemmere at finde i KlarPris.

ESYLUX udvikler og fremstiller intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, der skaber livskvalitet og energieffektivitet. Virksomheden har blandt andet udviklet LED-baserede systemer, der giver et energieffektivt, biologisk effektivt lys. Virksomheden distribuerer globalt, og er repræsenteret i Europa, Asien og Oceanien med talrige datterselskaber. Læs mere om ESYLUX her.

”KlarPris er et vigtigt redskab i vores bestræbelser på at opnå fuld synlighed i markedet samt at give alle vores kunder den bedst mulige datatilgængelighed på ESYLUX produkter” – Fin Rask-Pedersen, Salgsdirektør i ESYLUX.

 

Klarpris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

Tags: KlarPris A/S

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets fortrukne online markedsplads. Vi samler dine leverandører ét sted, så du får det fulde overblik over markedet og priser når du skal købe varer. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen. Undgå at bruge flere forskellige hjemmesider når du handler. KlarPris samler dine…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere