01.03.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

ESYLUX indgår samarbejde med KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Samarbejdet betyder bl.a., at produkter fra ESYLUX bliver nemmere at finde i KlarPris.

ESYLUX udvikler og fremstiller intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, der skaber livskvalitet og energieffektivitet. Virksomheden har blandt andet udviklet LED-baserede systemer, der giver et energieffektivt, biologisk effektivt lys. Virksomheden distribuerer globalt, og er repræsenteret i Europa, Asien og Oceanien med talrige datterselskaber. Læs mere om ESYLUX her.

”KlarPris er et vigtigt redskab i vores bestræbelser på at opnå fuld synlighed i markedet samt at give alle vores kunder den bedst mulige datatilgængelighed på ESYLUX produkter” – Fin Rask-Pedersen, Salgsdirektør i ESYLUX.

 

Klarpris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

Tags: KlarPris A/S

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere