29.09.2017  |  EL  |  Belysning

ESYLUX præsenterer ESYWORLD

Indhold fra partner Hvad er dette?

ESYLUX præsenterer nu aktuelle emner og baggrundsviden om lys og automatisering i magasinet ESYWORLD. Den første udgave har bl.a. fokus på SymbiLogic – ESYLUX-teknologien med energieffektiv Human Centric Lighting.

Interviews, referencer og teknologi – et kundemagasin er et af de bedste medier til at give indblik i de mange emner relateret til en virksomheds løsningsportefølje. Hos ESYLUX, producent af intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, får du nu alle disse oplysninger med ESYWORLD.

Fokus på SymbiLogic Technology
Det eksklusive magasin kombinerer flotte billeder og informative artikler på næsten 40 sider i seks underkategorier i den første udgave. Der er fokus på SymbiLogic Technology fra ESYLUX, som med en intelligent sensorstyring giver et biologisk effektivt lys – også Human Centric Lighting – med særlig høj energieffektivitet. ESYWORLD viser også, hvordan ESYLUX belysningssystemer anvendes med SymbiLogic i praksis.

"ESYWORLD præsenterer fordelene ved synergien af lys og automatisering og viser, hvordan den kan øge både livskvalitet og energieffektivitet," forklarer Anne Spielberg, international marketingchef hos ESYLUX.

Magasinet kan nu downloades som PDF-dokument eller alternativt bestilles i en trykt udgave via hjemmesiden.

https://www.esylux.com/da/dk/

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning

Mere fra ESYLUX Danmark APS

ESYLUX Danmark APS

www.esylux.dk

Om ESYLUX – Performance for SimplicityESYLUX udvikler, producerer og distribuerer produkter med henblik på at sikre mere energieffektivitet, komfort og sikkerhed i bygningsområdet. Der er særligt fokus på sensorstyret, behovsorienteret automatisering samt belysning. Målet er at forbedre menneskets livskvalitet med løsninger, der er både intelligente og brugervenlige, og som opfylder selv de mest k…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere