06.05.2010

ESYLUX støtter Børnecancerfonden på EL&TEKNIK

På EL & TEKNIK-messen vil ESYLUX, udover at præsentere nyheder indenfor energibesparelse, komfort og sikkerhed, forsøge at indsamle 150.000 til Børnecancerfonden.

Producent-virksomheden ESYLUX benytter deres tilstedeværelse på det kommende EL & TEKNIK til at samle ind til Børnecancerfonden. Pengene til det gode formål vil blandt andet komme ind via sponsorater fra samarbejdspartnere og medudstillere. Første del af donationen bliver indsamlet allerede på åbningsdagen, hvor otte sponsorerede cyklister vil køre de 68, 5 kilometer fra ESYLUXs danske kontor i Kolding til Odense Kongrescenter. For hver officiel cykel, som ankommer, bliver der doneret 10.000 kr. til Børnecancerfonden.

Under messen kan de besøgende på ESYLUX-standen dyste om, hvem der hurtigst kan producere mest energi ved at trampe i pedalerne på en særlig energicykel. For hver watt cyklen producerer i løbet af messen, vil der via øre-sponsorater fra samarbejdspartnere blive indsamlet yderligere penge til Børnecancerfonden.

Vækker begejstring
”Vi vil gerne støtte et godt formål, og hvis vi samtidig kan skabe noget opmærksomhed om de produkter, vi præsenterer på messen, er vi glade,” siger Salgschef i ESYLUX Danmark Terry Goldenbeck.

Hos Børnecancerfonden er Direktør Marianne Nielsen begejstret for, at ESYLUX vil være med til at synliggøre fonden og samle penge ind.

”Jeg er utrolig glad for at ESYLUX vil hjælpe med at skabe bedre vilkår for børn med kræft og deres familier. Børnecancerfondens arbejde er alene baseret på frivillige gaver og bidrag fra enkeltpersoner, virksomheder, fonde og foreninger, så vi har brug for al den støtte vi kan få. ”

Samlet mål nedjusteret
I første omgang var det ESYLUXs mål at indsamle 250.000, men målet er siden blevet justeret, fordi det har været sværere at tiltrække sponsorer end forventet.

”Jeg tror, det skyldes finanskrisen, at vi ikke har fået så mange sponsorater, som vi håbede på. En del af de installatører, som vi kender rigtig godt har sagt, at de synes, det er et godt projekt, men i øjeblikket kører de med underskud hver måned og må skære i medarbejderstaben. Derfor lyder meldingen, at de ikke kan forsvare, at skære med den ene hånd og donere med den anden.” siger Terry Goldenbeck og understreger, at ESYLUX selvfølgelig har forståelse for den melding.

Ifølge Terry Goldenbeck er målet nu at nå 150.000 kroner – og for at være sikker på at nå det, har ESYLUX fået lov at sætte indsamlingsbøsser om ved standen og åbne for, at deltagerne på messen kan donere penge via sms.

De samlede beløb vil blive overrakt på messes sidste dag kl. 16 til Søs Fenger, som er ambassadør for Børnecancerfonden.

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere