18.06.2020  |  VVS  |  Sanitet

Et badeværelseselement der giver komfort, sikkerhed og besparelser

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med GROHEs solide og funktionelle brusetermostat får du en termostat der giver komfort, sikkerhed og besparelser.

Termostaten fra GROHE er udstyret med en række fordelagtige egenskaber takket være brugen af en række industriførende teknologier i fremstillingen. Deaktiveres det kolde vand pludseligt, sker der en automatisk deaktivering af det varme vand, så skoldning undgås og sikkerheden bevares. Takket være GROHE SafeStop-teknologi når vandtemperaturen ikke over 38°C, medmindre man holder SafeStop-knappen inde mens man drejer på termostatens håndtag. Termostaten er derfor ideel til husstande med børn og voksne hvor temperaturen ikke skal højere op end 38° C for børnene og der samtidigt er mulighed for et varmere bad til de voksne.

Denne Grohtherm Nordic termostat er også fremstillet med GROHEs Turbostat teknologi der sikrer, at temperatursvingninger udlignes indenfor tre sekunder. Derved undgår du eventuelle ubehagelige kolde eller varme overraskelser i vandtemperaturen, der kan ske ved, at der bruges vand et andet sted i husstanden. 

Teknologien i termostaten medfører, at den foretrukne vandtemperatur hurtigt kan findes og den inkluderede ”pause”-funktion gør det muligt, at sætte vandtrykket på pause mens du påfører shampoo i håret, hvorefter brusebadet kan genoptages med den samme vandtemperatur som du valgte inden. På den måde undgår man at bruge tid på, at finde den rette temperatur på ny og derved spares der vand.

Derudover er termostaten fremstillet med GROHEs vandbesparende EcoJoy-teknologi der ”låser” volumen ved et bestemt punkt, hvilket medfører at vandforbruget reduceres med 50%, uden at gå på kompromis med komforten. Ønsker man at skrue yderligere op for volumen kan man naturligvis gøre det ved, at holde EcoJoy-knappen inde mens man drejer på termostaten.

Se mere til GROHEs Grohtherm Nordic Termostat her

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere