01.02.2019  |  EL  |  Byggeri

Et flot facadesystem med nem montering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vil du tilbyde dine kunder et flot facadesystem, som er let at montere og har alle de gode egenskaber – og som har en materiale-garanti på 40 år?

RHEINZINK Storruder giver mulighed for variation og kombination – i godt samspil med andre byggematerialer. Så kan du matche lige præcis den stil din kunde ønsker på sin facade.

Facadesystemet findes som standard i den forpatinerede overfladevariant RHEINZINK prePATINA blaugrau. Ved forpatinering skabes farven fra den naturlige patina allerede i fremstillingsprocessen, så din kunde ikke behøver at vente flere år på den flotte patinerede facade, som mange ønsker. Og materialerne er 100% genanvendelige.
Storruderne monteres enkelt og hurtigt – på eksisterende eller ny facade – med de medfølgende hafter og selvskærende skruer.

Dermed kan du give din kunde får en flot, tidsvarende facade – og kan tilbydes 40 års RHEINZINK materialegaranti.

Rheinzink facadesystem kan købes i Brødrene Dahls butikker eller på bd.dk

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere