11.03.2019  |  VVS  |  Branchen

Et gyldnet håndtryk på badeværelset

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvide, kliniske badeværelser med fokus på rene linjer og anonym funktionalitet får nu et modigt og gyldent touch. Med opsigtsvækkende betjeningsplader i guld bryder badevæ-relses-eksperten Geberit med dansk vanetænkning og inviterer varme og elegance med på toilettet.

Badeværelset er i en kategori for sig, når det handler om boligindretning. Mens kreativiteten får frit løb i hjemmets andre rum, har badeværelset ind til nu typisk været præget af en klinisk og rengøringsvenlig indretning.

Mange klassiske badeværelseselementer er derfor designet til at spille en stille og anonym rolle uden at tiltrække sig opmærksomhed. Den tendens udfordrer Geberit med et stort udvalg af design-betjeningsplader, og nu får det brede sortiment yderligere selskab af markante, gyldne designs i den populære Sigma-serie.

Designet til at være i centrum
Geberits eksklusive udvalg af design-betjeningsplader byder både på hightech med touch free skyl, personlighed med mulighed for at indsætte eget foto og elegant diskretion med et look, der går i ét med væggen. Nu lancerer Geberit to nye gyldne Sigma-betjeningsplader, der er designet til at være i centrum og blive set.

Det organiske udtryk i Sigma20 fremhæves elegant med en diskret guldkant om cirkelknapper-ne, mens det enkle og stilrene udtryk i den firkantede Sigma30 med én trykknap fås i fuldfarvet guld. Der er derfor frit valg i forhold til, hvor gyldent et touch, badeværelsesindretningen skal have.

Leg med kontrasterne
Gyldne farvenuancer udtrykker eksklusivitet med et eksotisk touch, der perfekt balancerer mel-lem det ekstravagante og det varme.

Den organiske varme fra guldfarven står dermed som en flot kontrast til de mere kølige materi-aler, der typisk er at finde på badeværelset. På den måde lader de nye betjeningsplader fra Geberit nordisk minimalisme møde et eksklusivt element.

Tags: Geberit A/S

Mere fra Geberit A/S

Geberit A/S

www.geberit.dk

  • 86741086

Geberit udvikler, producerer og sælger højteknologiske produkter og systemer til VVS-branchen. Siden starten i 1874 har Geberit udviklet sig til at være markedsførende udbyder af installationssystemer, cisterner og skyllesystemer, afløbssystemer og forsyningssystemer. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og anvendes til nybyggeri såvel som til renovering.I Danmark ligger hovedkontoret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere