13.04.2020  |  VVS  |  Sanitet

Case: Et moderne og flot look som gæsterne påskønner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Midt i trekantsområdet med udsigt til Vejle Å ligger forretnings-, konference- og familiehotellet Vejle Center Hotel. Her kombineres moderne konferencefaciliteter med en hyggelig atmosfære, hvilket gør det et ideelt valg for alle typer af gæster.

For at gøre gæsteoplevelsen endnu bedre, har man på Vejle Center Hotel lavet en tilføjelse til den ene juniorsuite. På badeværelset er installeret et eksklusivt Sensia Arena showertoilet fra GROHE, hvilket er med til at sikre et højt niveau af hygiejne og komfort til gæsterne.

"Vi er på hotellet glade for vores Sensia Arena skylletoilet, da det løfter standarden på badeværelset. Det giver et moderne og flot look, hvilket vores gæster påskønner," fortæller hotellets tekniker Christian Skinnerup.

Hvilke hoteller, der har valgt at tilføre badeværelset et eksklusivt Sensia Arena skylletoilet fra GROHE, kan du læse mere om her.

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Ved Stigbordene 32, 2. TH, 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere