07.03.2018  |  EL  |  Branchen

Et stærkt mobilnetværk styrker erhvervslivet

Hos Tekniq hilser man regeringens forslag til et nyt teleforlig velkommen. Der er brug for at arbejde på at sikre, at danske mobilforbrugere og virksomheder i hele landet får stabil mobil- og bredbåndsadgang.

Mobildækningen i Danmark skal være bedre. Det er udgangspunktet for det udspil til et nyt teleforlig, som regeringen har præsenteret.

I alt 16 punkter, der blandt andet skal gøre det enklere og billigere at få adgang til at opstille mobilmaster. Hos brancheorganisationen Tekniq er man positiv over for udsigten til en mere stabil og ensartet mobildækning.

”I takt med at digitale hjælpemidler bliver stadig vigtigere for den daglige drift af landets virksomheder, er det afgørende med adgang til velfungerende mobilnetværk og bredbåndsforbindelser. Det kan regeringens udspil forhåbentlig hjælpe på vej”, siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør hos Tekniq.

Ikke mindst virksomheder, hvor hovedparten af medarbejderne tilbringer en stor del af deres arbejdsdag på landevejene, har ifølge Tekniq brug for hele tiden at kunne holde sig i kontakt med både hinanden og deres respektive virksomheds hovedkontor.

”Desværre oplever blandt andet el- og VVS-installationsvirksomhederne jævnligt, at de ansatte kører ind i områder, hvor mobildækningen enten er ustabil eller ligefrem ikke eksisterende. Derfor er det vigtigt, at det nye teleforlig følges op af konkret handling fra eksempelvis teleselskabernes side, så Danmark også fremadrettet kan være i front for den digitale omstilling”, siger Niels Jørgen Hansen.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere