03.06.2019 | Navnenyt

Eurovent vælger det første kvindelige bestyrelsesmedlem

NOVENCO Building & Industry er glade for at kunne meddele at Anne Mølgaard Sibbernsen er valgt til bestyrelsen i Eurovent på det 62. Årsmøde i Braga, Portugal.

Anne har adskillige års erfaring fra HVAC sektoren og fra hendes ansættelse i NOVENCO Building & Industry. Hun er en stærk repræsentant for europæiske industrielle idealer og en kompetent fortaler for innovation.

Eurovent er en europæisk industriel sammenslutning indenfor indendørsklima (HVAC), proceskøling og fødevarekølingsteknologier, og tæller mere end 1.000 producenter fra over 30 lande verdenover. Sammenslutningen har hovedsæde i Bruxelles og går tilbage til 1958. Henover årene har den udviklet sig til en velanset og velkendt andelshaver, der fungerer som brobygger mellem producenterne den repræsenterer, sammenslutninger, lovgivere og standardiseringsorganer på nationale, regionale og internationale niveauer.

Eurovent er en fuldstændig service-orienteret, not-for-profit organisation, som støtter sine medlemmer og disses innovative, energi-effektive og bæredygtige teknologier og løsninger for at forbedre livskvaliteten over hele verden.

Læs mere om Eurovent på www.eurovent.eu

Mere fra NOVENCO Building & Industry A/S

NOVENCO Building & Industry A/S

www.novenco-building.com

NOVENCO Building & Industry A/S er grundlagt i 1947 og er i dag en solid og fremtrædende del af den tyske SCHAKO koncern. Siden begyndelsen har kerneområdet været udvikling og produktion af energieffektive kvalitetsventilatorer, hvilket med introduktionen af ZerAx ventilatorerne i 2009 nok en gang har understreget virksomhedens førende position på verdensplan.Forretningsområderne spænder bredt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere