Event

Evaluerings- og pointmodeller i praksis

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 21.05.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Copgenhagen Marriott Hotel
Tilmeld  

Det er komplekst at overholde Udbudsloven og samtidig tage alle de kommercielle og økonomiske faktorer, der er relevante for dit køb, i betragtning. På dette kursus får du svar på nogle helt essentielle spørgsmål om brugen af evalueringsmodeller i praksis

Kursus: Evaluerings- og pointmodeller i praksis

Efter to år med Udbudsloven og kravet om offentliggørelse af evalueringsmodellen i udbudsmaterialet har det vist sig at være en udfordring at indfri kravet.

Der er derfor god grund til at overveje din valgte evalueringsmodel og få styr på, hvad du må og ikke må i kølvandet på praksis og de seneste kendelser om pointmodeller.

Kurset er intensivt og kræver din aktive deltagelse for at sikre et højt kursusudbytte. Undervisningen foregår i en levende pingpong mellem de to undervisere og deltagerne.

Kurset er primært for offentlige indkøbere i den klassiske sektor og forsyningssektoren, samt rådgivere og jurister, som ønsker at tilegne sig en dybere viden om, hvordan man anvender evalueringsmodeller i praksis. Det forudsættes, at du har et godt kendskab til udbudsreglerne – fx ved at have deltaget på Nohrcons relaterede kurser:

 

OBS Certificering i udbudsret:
Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af Nohrcons Certificering i udbudsret.

Program, pris og tilmelding:

Evaluerings- og pointmodeller i praksis

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere