27.06.2016  |  VENTILATION  |  Branchen

Exhausto skifter ejer

Den franske koncern Aldes bliver ny ejer af ventilationsvirksomheden Exhausto.

Den fynske ventilationsvirksomhed Exhausto ved Langeskov har på det seneste gennemgået flere udskiftninger på direktørposten. Nu kommer virksomheden også til at skifte ejer, hvilket således er tredje ejerskifte på seks år, skriver Fyens Stiftstidende.

Den nye ejer bliver den franske koncern Aldes, som har hovedkontor i Lyon. Koncernen har ligesom Exhausto specialiseret sig i indeklima og ønsker med købet at etablere et marked i Nordeuropa.

Læs også: Exhausto intensiverer kundefokus

”Opkøbet er et stort skridt frem i vores internationale udvikling – især i Tyskland – samtidig med, at det vil åbne dørene til Skandinavien”, forklarer Stanislas Lacroix, bestyrelsesformand hos Aldes.

Nogle hårde år
Exhausto er blandt de førende på markedet for komfortventilation til beboelsesejendomme, skoler, kontorer og institutioner, men har på det seneste oplevet nogle hårde år.

2015 bød blandt andet på et driftsunderskud på 17 millioner kroner, mens resultatet før skat lød på minus 16 millioner kroner – et resultat ledelsen kalder utilfredsstillende. Året før, 2014, viste et underskud på 5,5 millioner kroner.

Den fynske ventilationsvirksomhed beskæftiger i alt 286 medarbejdere, hvoraf de fleste er ansat i Danmark.

- KLZ

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere