App-guide

Exigo A/S | IssMan

Enkel og billig app til: Fotodokumentation, byggetilsyn, mangelgennemgang, afleveringsforretning oma.

IssMans kunder siger om appen:

”Jeg har prøvet flere lignende systemer, men jeg konkluderede, at de simpelthen er for dyre og for avancerede. Man skal nærmest have en teknisk uddannelse for at bruge dem.”

”Det er i forvejen vanskeligt at implementere nye systemer, og hvis systemerne samtidig er avancerede med en masse unødige funktioner, så er det altså svært at komme i mål. Det skal være simpelt, og så skal det bare virke! Og det gør IssMan.”

"Jeg havde brug for en App, hvor jeg kunne komme hurtigt i gang, og hvor jeg ikke skulle betale en masse penge i opstart. Jeg havde heller ikke tid til at sætte mig ind i en kompleks app med en masse funktioner."

"Appen er meget brugervenlig og nem at gå til. Det var super nemt og hurtigt at starte op"
”I IssMan er det nemt lave professionelle rapporter imens jeg står ude på byggepladsen. Jeg skal ikke hjem på kontoret. De autogenerede rapporter er nemlig fine. De virker overbevisende og professionelle. Det sender et godt signal til bygherre."

Navn: IssMan
Udbyder: Exigo A/S
Tlf.: +45 5355 5905
Mail: sales@issman.com
Web: issman.dk

Dowonload App:

Mere fra

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere