14.01.2022  |  EL  |  El-materiel

Få den rigtige opmærkningsløsning med app’en

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvilken mærkning er bedst egnet til mine krav? Industriel mærkning er blevet mere og mere kompleks takket være den digitale transformation.

Nem digital opmærkning

Hvilken mærkning er bedst egnet til mine krav? Industriel mærkning er blevet mere og mere kompleks takket være den digitale transformation. For at hjælpe dig har Phoenix Contact udviklet en app. Brugeren bliver hurtigt og enkelt ledt til den passende løsning med en søgeassistent og kan derefter lave den nødvendige mærkning direkte i applikationen.

Unik og permanent mærkning af alle komponenter og systemer giver sikkerhed og muliggør effektiv vedligeholdelse. Mange virksomheder er certificeret til sikker drift og effektiv procesorganisation – omfattende og tydelig dokumentation af alle anlægsdele og udstyr er en forudsætning for de høje kvalitetskrav.

Du kan også læse mere om opmærkning på vores hjemmeside.

Lyst til at læse mere? Download hele artiklen i pdf-format her nedenfor og lær meget mere.

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere