22.04.2020  |  VVS  |  Varmeanlæg

Få hjælp af Termix Service på film

Indhold fra partner Hvad er dette?

Få en kort og præcis visuel vejledning til vores produkter, når du har brug for det

Vi har lavet en række servicefilm, der har til formål at give dig kort og præcis visuel vejledning til vores produkter, når du står ved en Termix Fjenvarmeunit og behøver hjælp til:

  • Indstilling
  • Fejlfinding
  • Generelle funktioner

Filmene er optimeret til smartphone og tablet. Du kan derfor få vejledning og gode råd lige præcis hvor og hvornår, du har mest brug for det.

Se filmene på termix.dk/servicevideoer eller abonnér på vores YouTube-kanal http://bit.ly/2KNxRLN  Så holdes du automatisk opdateret, når vi laver nye servicefilm.

Mere fra GEMINA TERMIX A/S

GEMINA TERMIX A/S

www.termix.dk

Siden lanceringen af Termix 20 Vandvarmeren i 1986 har Gemina Termix været i konstant udvikling og vækst. Dette har sikret os en markedsledende position på det danske marked og en stærk stigende eksportandel, der er vokset betydeligt, siden vi blev en del af Danfoss Gruppen i 2004. Vores produktprogram spænder bredt lige fra fjernvarmeanlæg på få…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere