10.05.2022  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Få hjælp til jeres kemiske risikovurdering (APV)

Indhold fra partner Hvad er dette?

Alle virksomheder skal udarbejde en kemisk risikovurdering for de arbejdsprocesser, hvor der indgår eller udvikles farlig kemi. Se denne video, hvor René fortæller, hvordan I gør det nemt og overskueligt med det digitale system SOSWEB.

I en del tilfælde skal der være en skriftlig instruktion. Instruktionen kan stadig være de traditionelle arbejdspladsbrugsanvisninger, men må nu også være piktogrammer, video, billeder, plakater og lignende.

Hør vores konsulent, René, fortælle om nogle af de fordele, I får ved at anvende SOSWEB, til jeres kemiske risikovurdering.

Se videoen ved at klikke her eller på billedet for oven.
 

Noget af det René fortæller om er følgende fordele/muligheder:

  • Opret tydelige og overskuelige instruktioner på jeres kemiske produkter 
     
  • Print en samlet planche for alle jeres kemiske instruktioner i A3-format, som I kan hænge op i virksomheden 
     
  • Hent instruktionerne på mobil/tablet via tilhørende app


Sidstnævnte er især en stor fordel, hvis I har udekørende medarbejdere. De kan let og hurtigt finde instruktionerne på deres telefon eller tablet.
 

Kontakt os

Kontakt os på 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om SOSWEB eller på anden vis ønsker hjælp til jeres kemiske APV.

Tags: Avidenz A/S

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

https://avidenz.dk/

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder. Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring. Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hoved…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere