10.05.2008

Få hjælp til kemi-dokumentation

Nu bliver det lettere for virksomheder at holde styr på kemi-produkter- og dokumentation. Det sker med hjælp fra Würth.

Af Mia Salling

Würth lancerer et kemikoncept, hvor de tilbyder at hjælpe kunder med at få styr på deres kemi-produkter og den tilhørende kemi-dokumentation. Det sker som følge af Arbejdstilsynets øgede fokus på brugen af kemi på arbejdspladser. Hvis der ikke er kemidokumentation, risikerer en arbejdsplads at få en rød smiley, og det vil Würth undgå.

En gennemgang af produktet
Konceptet går ud på, at Würth indledningsvis gennemgår kundens kemiprodukter med henblik på at få overblik over, hvad de forskellige ting skal bruges til og få renset ud i eventuelle ”dobbeltgængere”. Der er ingen grund til at have fire produkter stående, der kan det samme. Derudover skal man huske, at man skal skaffe kemidokumentation for hvert eneste produkt. Efterfølgende sørger Würth-sælgeren løbende for den lovpligtige kemidokumentation for samtlige produkter samt for de påkrævede værnemidler, for eksempel øjenskyllestation, handsker og masker. Endelig tilbyder Würth at stille et kemiskab til rådighed. Hvis kunden har montørbiler, gentages processen i samtlige biler.

Et produkt med effekt
Med Würths hjælp har Peter Dahl A/S fået styr på deres kemi-produkter og -dokumentation. Firmaet har netop fået en grøn smiley af Arbejdstilsynet for deres sikkerhed og miljø.
”Vi har virkelig sparet tid ved at få indført det her koncept. Det er ikke noget, vi tror, vi har – det ved vi, at vi har gjort”. Sådan lyder det fra Kenni Grim og Jeppe Nielsen, der er overmontører hos Peter Dahl A/S i henholdsvis service- og entrepriseafdelingen.

Stand A-1730

Mere fra Mia

Mia Salling

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere