12.04.2022  |  VVS  |  Varme og køling

Få hurtig hjælp af Pettinarolis kundeservice

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når du ringer til Pettinarolis kundeservice, får du Sandra eller Martin i røret. Og de reagerer hurtigt: 3 ud af 4 opkald besvares indenfor 30 sekunder.

Vi ved, at mange VVS-installatører og grossister har en travl arbejdsdag. Derfor skal det også gå hurtigt, når du ringer med spørgsmål til specifikke VVS-løsninger, lagerstatus eller tekniske udfordringer. Pettinarolis kundeservice sørger for at besvare dit opkald så hurtigt som muligt. Og faktisk bliver 3 ud af 4 opkald besvaret inden for 30 sekunder.

Se videopræsentation af Pettinarolis kundeservice>>

I 2021 blev ca. 44% af opkaldene til vores kundeservice besvaret inden for 10 sekunder og ca 93% inden for 1 minut.

Udover installatørens eller grossistens mulighed for at ringe til Pettinarolis kundeservice, kan de også finde svar på gængse spørgsmål på vores hjemmeside eller finde instruktionsvideoer på vores Youtube-kanal.

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere